Ons bedrijf begon ruim een eeuw geleden aan de Schimmelpenninck van der Oyeweg in Pijnacker; de plaats waar we nu nog werken. In die periode bouwden we een veelzijdige teelt ervaring op die uitstekend van pas kwam toen we in 2000 besloten ons te specialiseren in de Phalaenopsis. Deze overstap bracht het bedrijf in een stroomversnelling.

Hazeu is een echt familiebedrijf en er heeft altijd een Hazeu ‘aan het roer’ gestaan. De huidige directie wordt gevormd door eigenaren Chiel Hazeu en Sjors Hazeu.

In onze processen staan de mens, de zorg voor het gewas en onze winkelketen klanten centraal. Één van onze kenmerken om het bedrijf te runnen is permanent investeren in moderne kassen, deels met een bijzondere dubbele teeltlaag, goede begeleiding van de medewerkers, kwaliteitsbevordering en efficiënte processen. Met een hecht team van kundige en gepassioneerde mensen werken we vanuit drie locaties. Door onze aanpak zijn we niet alleen in staat wekelijks grote volumes van hoge kwaliteit te leveren, maar kunnen we ook flexibel inspelen op wensen uit de markt. Het aantal afnemers en de gemiddelde ordergrootte namen – en nemen – toe: uitbreiding van het teeltarsenaal blijft nodig.