[wc_row][wc_column size=”one-third” position=”first”]

[wc_testimonial by=”Sjaak Oudshoorn” url=”” position=”right”]

Hazeu Orchids blijft uitbreiden

publicatie8

Het beeld van de tuinbouw aan de Schimmelpenninck van de Oyeweg tussen Pijnacker en Delfgauw is illustratief voor de huidige situatie in de sector. Je ziet verpauperde leegstaande lage kasjes en hoge moderne kassen waarin van alles gebeurt. Een voorbeeld van het laatste is Hazeu Orchids. Het bedrijf van Martien, Erica, Chiel en straks ook Sjors Hazeu blijft uitbreiden en vernieuwen.

PDF

[/wc_testimonial]

[wc_testimonial by=”Vakblad voor de bloemisterij 2013″ url=”” position=”right”]

Windenergie in  de wacht.

publicatie4

Begin dit jaar maakten vier tuinders in pijnacker-nootdorp het plan windkracht n470 wereldkundig: de ondernemerswillen gezamenlijk investeren in een vijftal windmolens.Sindsdien is weinig vooruitgang geboekt; voordat de vergunningsaanvraag kan worden ingediend, moet eerst de gemeentelijke structuurvisie gereed zijn. Chiel Hazeu van Hazeu Orchids schetst de actuele stand van zaken.

PDF

[/wc_testimonial]

[/wc_column][wc_column size=”one-third”]

[wc_testimonial by=”Telstar & Heraut 2013″ url=”” position=”right”]

Samewerking Hazeu en Veldwerk

publicatie5

Delfgauw – Wederzijds vertrouwen; dat is de basis waarop Hazeu Orchids en Veldwerk Uitzendbureau zaken gaan doen. Beide met jonge en gedreven ondernemers in een groeiend bedrijf en bovendien openstaand voor nieuwe uitdagingen en een goed product.

Invalid download ID.

[/wc_testimonial]

[wc_testimonial by=”Onder Glas 2014″ url=”” position=”right”]

Aangepaste kierregeling.

publicatie7

De één zweert erbij, de ander vindt het maar gerommel met klimaat: schermkieren. Voor phalaenopsisteler Chiel Hazeu is het in ieder geval een  noodzakelijk instrument om een actief klimaat te houden. Kierde hij voorheen in stappen van 1%, dankzij nieuwe instellingen kan hij het scherm nu ook in stapjes van 0,1% openen en sluiten. Puur wat nodig is, niet meer en niet minder. Wel zo efficiënt, want hierdoor raakt het klimaat minder snel uit balans en wordt onnodig energieverlies voorkomen.

PDF

[/wc_testimonial]

[/wc_column][wc_column size=”one-third” position=”last”]

[wc_testimonial by=”Tuinbouwbedrijven Pijnacker 2011″ url=”” position=”right”]

Duurzame energie.

publicatie3

De vier bedrijven, Hazeu Orchids, LG flowers, Van den Berg Roses en Tomatenkwekerij Gebr. Duijvestijn die voornemers zijn om windmolens te plaatsen, zijn allen gesitueerd langs de N470, de verbindingsweg tussen Delft en Zoetermeer.

PDF

[/wc_testimonial]

[wc_testimonial by=”Door: Sjaak Oudshoorn” url=”” position=”right”]

Oostland Magazine.

publicatie1

Ooit was de 46-jarige Martien Hazeu een komkommerkweker met ruim 12.000 vierkante meter, effe 6.000 van zijn vader Cor en even zo veel van zijn oom Koos. In 2000 maakte Hazeu de overstap naar Phalaenopsis. Hij ging groeien en hij bleef groeien. De laatste vijf jaar was en is Hazeu Orchids voortdurend bezig met bouwen.

PDF

[/wc_testimonial]

[/wc_column][/wc_row]

 

7-2-2017

Onze teelt manager bekijkt van bovenaf.  Zie het artikel in het vakblad de bloemisterij van nummer 5.  In samenwerking met HIPerGreen.

http://applieddroneinnovations.nl/2017/11/01/hipergreen/

Tim Brander 2