Hazeu Orchids Caleidos

Over Hazeu Orchids |

Hazeu Orchids is een gecertificeerde Phalaenopsis-kwekerij die tot de grotere van Nederland gerekend mag worden. Uit 7 hectare eigen kassen leveren wij wekelijks 100.000 planten van hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd en op maat.

Hazeu is een echt familiebedrijf en er heeft altijd een Hazeu ‘aan het roer’ gestaan. De huidige directie wordt gevormd door eigenaren Chiel Hazeu en Sjors Hazeu. Ons bedrijf begon ruim een eeuw geleden aan de Schimmelpenninck van der Oyeweg in Pijnacker; de plaats waar we nu nog werken. In die periode bouwden we een veelzijdige teelt ervaring op die uitstekend van pas kwam toen we in 2000 besloten ons te specialiseren in de Phalaenopsis. Deze overstap bracht het bedrijf in een stroomversnelling.

In onze processen staan de mens, de zorg voor het gewas en onze winkelketen klanten centraal. Wij investeren permanent in moderne kassen, deels met een bijzondere dubbele teeltlaag, goede begeleiding van de medewerkers, kwaliteitsbevordering en efficiënte processen.

Met een hecht team van kundige en gepassioneerde mensen werken we vanuit drie locaties. Door onze aanpak zijn we niet alleen in staat wekelijks grote volumes van hoge kwaliteit te leveren, maar kunnen we ook flexibel inspelen op wensen uit de markt. Het aantal afnemers en de gemiddelde ordergrootte namen – en nemen – toe: uitbreiding van het teeltarsenaal blijft nodig.